

- Дънките ти падат, а сутиена ти стиска.

- Ако знаети колко ме е страаааах! Предпочитам да родя, вместо да ми вадят зъб.
Зъболекарят:
- Ама хайде решавайте по-бързо, че да знам кой инструмент да използвам.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Крехко и вкусно ястие
Крехко, сочно и с невероятен аромат
Заведението отвори врати преди дни, но вече е в графата с любими места на летовниците на Южния плаж в Несебър
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества
Ето как приготвя този специалитет главният кулинар на Средиземноморски ресторант Салини
То се нуждае от допълнителна обработка преди готвене
От откриването си, преди близо 10 години, до днес заведението е сред предпочитаните кулинарни дестинации за бургазлии и туристи